Voorwaarden voor Workshop

Voorwaarden voor Workshops
1. Het aanvragen van een open of besloten workshop kan telefonisch, persoonlijk of per e-mail plaatsvinden. De overeenkomst tussen de afnemer en HaarlemSalsa komt tot stand door aanbod (van HaarlemSalsa) en aanvaarding (door de afnemer van de workshop). Na bevestiging van de overeenkomst door HaarlemSalsa is de afnemer verplicht tot het betalen van het volledige lesgeld.
2. Bij een open workshop dient het lesgeld uiterlijk één week voor aanvang van de workshop in zijn geheel te worden voldaan. Indien het bedrag niet binnen de gestelde termijn in zijn geheel is voldaan wordt € 25 aan administratiekosten in rekening gebracht.
3. Bij een besloten (groeps)workshop moet een reservering worden gemaakt. De kosten zijn €50. Dit bedrag wordt niet gerestitueerd. Het restant bedrag moet uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de workshop in zijn geheel te worden voldaan. Indien het bedrag niet binnen de gestelde termijn in zijn geheel is voldaan wordt € 25 aan administratiekosten in rekening gebracht.
4. Het lesgeld voor workshops is exclusief B.T.W.
5. Voor het annuleren van een workshop gelden dezelfde voorwaarden als voor het annuleren van een cursus. Hiervoor wordt verwezen naar 3.1 t/m 3.6 van deze Algemene Voorwaarden. Bij het annuleren van een besloten (groeps) workshop moet verder rekening worden gehouden met het niet restitueerbare bedrag van €50.