Proeflessen

Maandag 26 en Woensdag 28 augustus: Proeflessen Salsa, Bachata, Kizomba

Maandag 26 en Woensdag 28 augustus hebben we opendag in Haarlem. We laten de verschillende danssoorten zien (Salsa, Bachata, Kizomba) en je kan ook meedoen met de proeflessen die daarop volgen. Je ziet de locatie, ontmoet de docenten en assistenten en ook je eventuele, toekomstige medecursisten.

Er zijn 3 proeflessen van gemiddeld 45 minuten per proefles. Kosten € 5 p.p. voor alle 3 proeflessen. (zie voorwaarden). Bij deelname aan een daarop volgende cursus wordt € 5 p.p. verrekend.

  • Programma:
  • We gaan om 19.30 uur van start met Salsa daarna doen we Bachata en Kizomba. 
  • De salsa proefles duurt ongeveer 45 minuten, Bachata en Kizomba ongeveer 30 minuten. Tussen de proeflessen zijn er korte pauzes. Deze tijden zijn slechts een indicatie. Je kan het beste om 19.30 uur komen en vanaf het begin meedoen.
  • Locatie: DVS, Clovisstraat 56, Haarlem. 

We geven uitgebreide info over de dansschool, de cursussen en ook over de inhaalmogelijkheden bij het moeten missen van lessen en/of onderbreken van de cursus. Uiteraard geven we ook antwoord op al je vragen.

Je kan alleen of met partner komen. Kom je alleen meld je dan z.s.m. aan dit i.v.m. het regelen van hulpheren en -dames.

Kan je al dansen en kom je voor een hoger niveau? Laat ons dat even weten. Indien nodig regelen we dan een ervaren danspartner en kijken we apart naar jouw dansniveau.

 

 

 

Aanmelden.

Voor € 5 p.p. kan de deelnemer maximaal 3 proeflessen (totaal 2 uur) doen. Er zijn voorwaarden verbonden hieraan. Kijk bij de voorwaarden voor Proeflessen voor meer info. Voor € 12,50 p.p. kan de deelnemer maximaal 3 proeflessen (totaal 2 uur) doen. Er zijn geen voorwaarden. Bij deelname aan een cursus binnen 2 weken na het volgen van de proefles wordt € 5 p.p. verrekend.

 

Een week later gaan de cursussen van start. Klik hier voor een overzicht. Je kan ook meteen inschrijven. Je bent dan verzekerd van een plaats.