Privéles

Bij Salsa in Haarlem kan je privéles doen in Salsa, Zouk, Bachata en Kizomba. Wij doen dit al ruim 15 jaar en hebben vele singles en koppels in zeer korte tijd deze danssoorten aangeleerd of geholpen om hun dans beter te beheersen.
 
De privéles is een goed alternatief voor mensen die de groepsles niet kunnen of willen volgen. Ook voor koppels die een openingsdans willen doen op hun bruiloft is de privéles een goede uitkomst. Wij maken samen met jullie de openingsdans, plannen het aantal lessen in en bouwen deze op tot het gewenste eindresultaat.
 
  • Privélessen gaan op afspraak en kunnen op verschillende locaties worden verzorgd.
  • Ingeplande privélessen kunnen één keer kosteloos worden gewijzigd naar een andere dag/locatie, zowel door de cursist als door de dansschool.
  • Met één privéles leer je net zoveel als 2 tot 4 groepslessen. E.e.a. is afhankelijk van hoe snel je het oppakt en hoeveel je zelf (extra) oefent.
  • Wij zijn heel flexibel en je kan bij ons met één aan je privélessen beginnen.
  • Na je privélessen kan je heel eenvoudig instromen in één van onze groepslessen.
 
Kosten:
Momenteel wordt onze locatie alleen maar voor privélessen (en niet voor groepslessen) ingehuurd.
We zijn daarom genoodzaakt een deel van deze kosten in rekening te brengen bij de privélessen. De extra kosten zijn € 5 p.p. en zijn reeds opgenomen in onderstaande prijzen. Zodra de locaties weer beschikbaar zijn voor groepslessen komen deze extra kosten te vervallen.
1 tot 2 lessen
3 tot 4 lessen
5 tot 6 lessen
7 tot 8 lessen
9 tot 10 lessen
Single
€ 55 per uur
€ 52,50 per uur
€ 50 per uur
€ 47,50 per uur
€ 45 per uur
Koppel
€ 70 per uur
€ 67,50 per uur
€ 65 per uur
€ 62,50 per uur
€ 60 per uur
Bovengenoemde kosten zijn voor privélessen op onze leslocaties op doordeweekse avonden. Voor privéles op andere locaties en in het weekend kunnen extra kosten bijkomen.
Wil je meer info over privélessen, neem dan even contact met ons op. info@haarlemsalsa.nl. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.