Home #2

Salsa in Haarlem geeft cursussen en bootcamps in Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk. Ook zijn er regelmatig workshops in deze danssoorten en je kan er ook terecht voor privéles. We doen dit al 17 jaar en hebben vele duizenden cursisten deze danssoorten aangeleerd. Velen van hen zijn nu dansdocent en/of show danser en sommige zijn een eigen dansschool begonnen.

Bij Salsa in Haarlem leer je in korte tijd één of meer van deze danssoorten. Je hebt veel plezier tijdens en na de les en je hebt er een paar leuke dansvrienden bij met wie je samen er op uit kan voor leuke, onvergetelijke Latin dans ervaringen.

Maar liefst 5 keer per jaar gaan nieuwe cursussen van start en 3 keer per jaar nieuwe bootcamps. Voorafgaand aan deze cursussen en bootcamps hebben we opendag met demo's en proeflessen in de verschillende danssoorten.

Schrijf je in voor een cursus of voor een bootcamp en doe mee bij Salsa in Haarlem.

Je gaat bij ons een swingende tijd tegemoet!


 

Donderdag 20 april: Proeflessen Salsa, Bachata, Kizomba & Zouk

Donderdag 20 april hebben we opendag in Haarlem. We hebben demo's van de verschillende danssoorten  en je kan ook meedoen met de proeflessen Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk.

De proeflessen zijn zowel voor beginners als voor (semi)gevorderden. Voor singles en koppels. 

Kijk voor meer info/aanmelden op: Proeflessen

 

 

 

 

Cursussen

Doe mee met een van onze gezellige en leerzame Salsa cursussen op de maandag of woensdag in Haarlem. Deze cursussen zijn zowel voor beginners als voor (semi)gevorderden. Je kan alleen of met partner komen. Meer info/Inschrijven

Bootcamps

De bootcamps van SalsaInHaarlem zijn uitermate geschikt voor mensen die de wekelijkse cursus niet kunnen/willen volgen. De bootcamps worden op  zondagochtend, zaterdagmiddag en zondagmiddag gehouden. In een bootcamp leer je 40 tot 50% van de lesstof van de wekelijkse cursus. De bootcamp zijn zowel voor beginners als voor (semi)gevorderden. Je kan alleen of met partner komen. Meer info/Inschrijven.

Losse lessen

Bij SalsaInHaarlem kan je ook losse lessen doen. Je kan je aanmelden voor een enkele les of voor een pakket van 5 lessen die je op jouw tempo in je eigen tijd kan komen volgen. De lessen zijn zowel voor beginners als voor (semi)gevorderden. Je kan alleen of met partner komen.